Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου με το ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων στον ημιτελικό του Παγκρήτιου Σχολικού Πρωταθλήματος στο γήπεδο της Σοχώρας με τις δύο ομάδες να “μηδενίζονται” και να μένουν εκτός διοργάνωσης! 

Το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ που είχαν σημειώσει ο Μανουσάκης και ο Φρογάκης, όμως σε ανύποπτο χρόνο υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο σχολείων που είχε ως συνέπεια την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα των Χανίων δεν τήρησε το fair play και η κίνηση αυτή ήταν η “αφορμή” για να ξεκινήσει η ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο σχολείων η οποία αρχικά ήταν μεμονωμένη αλλά στην συνέχεια γενικεύτηκε και είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Λασιθίου που επικράτησε στον ημιτελικό επί της ομάδας του Ρεθύμνου και δίχως να αγωνιστεί στον τελικό μετά τον αποκλεισμό Ηρακλείου και Χανίων, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook