Είναι αλήθεια ότι οι χάρτες της Google βοηθούν καθημερινά εκατομμύρια ανθρώπους στις μετακινήσεις τους. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι που δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Google Maps. Όπως, για παράδειγμα, ο Michael Brady και η Laurie Gneiding.

Ο Michael και η Laurie έχουν την ατυχία να ζουν δίπλα στο Round Valley State Park, ένα πάρκο στην πολιτεία του New Jersey. Και πρόκειται περί ατυχίας, γιατί σύμφωνα με τους Google Maps, το σπίτι τους είναι το Round Valley State Park!

Αποτέλεσμα; Δέχονται καθημερινά αμέτρητες επισκέψεις από τουρίστες και εκδρομείς, που θέλουν να περάσουν λίγες ώρες στο πάρκο. Το φαινόμενο λαμβάνει απίστευτες διαστάσεις σε αργίες και εθνικές εορτές, με τα καραβάνια των τουριστών να μην έχουν τέλος. Το ζευγάρι αναγκάστηκε να βάλει ταμπέλα έξω από το σπίτι, εξηγώντας ότι δεν είναι εκεί το πάρκο, όμως η βελτίωση της κατάστασης ήταν ελάχιστη.

Τόσο το ζευγάρι, όσο και η εφημερίδα που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα επικοινώνησαν με τη Google, η οποία υποσχέθηκε να διορθώσει το λάθος.

e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook