Σε σωρεία περιστατικών έχουν επέμβει τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου έχουν επέμβει, μέχρι τώρα, στα εξής σημεία: Στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ονουφρίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στο 3ο Νηπιαγωγείο στα Λενταριανά, στο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών,  στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Παχιανών και στο Νηπιαγωγείο Σούδας.  Εκτός των σχολικών χώρων και κτιρίων, οι Υπηρεσίες μας επενέβησαν επίσης στο Γήπεδο Περιβολίων, στο Πάρκο Αγ. Αποστόλων, σε σημεία της περιοχής Κάτω Σούδας, στη Βαλέστρα Ν. Χώρας, στις Οδούς Κυδωνίας και Χρυσοπηγής, στο Πάρκο της Αγυιάς, στις περιοχές Λειβάδια, Πευκάκια Ν. Χώρας, Ποτιστήρια, κ.α.

Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων

Παρά την ένταση των θυελλωδών ανέμων, που έπληξαν σήμερα, Τετάρτη 23/3/2016, το Νομό Χανίων και παρά το γεγονός ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν είχαν προβλεφθεί, οι Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων βρέθηκαν άμεσα, όπου δημιουργήθηκαν επείγοντα προβλήματα. 

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου έχουν επέμβει, μέχρι τώρα, στα εξής σημεία:

Στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ονουφρίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στο 3ο Νηπιαγωγείο στα Λενταριανά, στο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών,  στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Παχιανών και στο Νηπιαγωγείο Σούδας. 

Εκτός των σχολικών χώρων και κτιρίων, οι Υπηρεσίες μας επενέβησαν επίσης στο Γήπεδο Περιβολίων, στο Πάρκο Αγ. Αποστόλων, σε σημεία της περιοχής Κάτω Σούδας, στη Βαλέστρα Ν. Χώρας, στις Οδούς Κυδωνίας και Χρυσοπηγής, στο Πάρκο της Αγυιάς, στις περιοχές Λειβάδια, Πευκάκια Ν. Χώρας, Ποτιστήρια, κ.α.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά, που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.