Ο Νίκος Πάτας, που έχει καθιερωθεί φέτος στην Επισκοπή και ήδη μετράει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός Χανιώτης αμυντικός, που τον Ιανουάριο έκλεισε τα 19 χρόνια (γενν. 1997), στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής είπε τα εξής:

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα αν και δεν χρειάζεται να συζητάμε ποιό είναι το μέγεθός του. Ξέρουμε την ιστορία του ξέρουμε τί βάρος κουβαλάει αυτή η φανέλα αλλά και ‘μεις έχουμε τα δικά μας ιδανικά στην Επισκοπή και φυσικά αύριο γράφεται και η δική της ιστορία.

Σεβόμαστε λοιπόν τον ΟΦΗ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κοιτάξουμε αυτό το ματς σαν γιορτή αλλά και σαν έναν τελικό γιατί είναι πολύ σημαντικό με μια νίκη, να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία.

Τέτοια παιγνίδια μας δίνουν κίνητρο και ψυχολογία.

Φυσικά κι ο ΟΦΗ από τη δική του μεριά, αν κερδίσει, «κλείνει» την άνοδο, οπότε όλοι μας, θέλουμε να γίνει ένα καλό παιγνίδι.

Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη πιστεύω ότι θα κερδίσει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωτσοβός είπε: «Είναι ένα κρητικό ντέρμπι με δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς όπου η καθεμιά έχει διαφορετικό στόχο. Ο αντίπαλος έχει εμπειρία, ποιότητα και βαριά φανέλα. Έχουμε όμως και ‘μεις τις δικές μας αρετές ως ομάδα και ως σύλλογος. Από την πλευρά μας, είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο προκειμένου να παίρνουμε βαθμούς και αποτελέσματα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Τίθεται η εμπειρία απέναντι στον ενθουσιασμό την τακτική και το πάθος μας».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook