Τις 400 εκατομμύρια άδειες Windows 7 έφτασε αισίως η Microsoft, από τον Οκτώβριο του 2009, αριθμός που κατά… διαβολική σύμπτωση αντιστοιχεί σε 7 κόπιες ανά δευτερόλεπτο!

Τα νέα ανακοίνωσε ο Microsoft CEO Steve Ballmer, στο Worldwide Partner Conference της εταιρείας. Πρόκειται για μια είδηση που δεν πρέπει να δημιουργεί έκπληξη σε κανέναν, δεδομένου πως από τότε που έκανε την εμφάνισή του, σχεδόν τρία χρόνια πριν, το λειτουργικό σύστημα έχει επισύρει ευμενέστατες κριτικές τόσο από τους Windows enthusiasts, όσο και από τους απλούς χρήστες, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τη σταθερότητα του και την ευχρηστία του.

Τα Windows 7 έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά στις 22 Οκτωβρίου 2009 και πούλησαν 240 εκατομμύρια κόπιες μέσα σε ένα έτος, με αποτέλεσμα να γίνουν ένα από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Η Microsoft επέτυχε τη χρυσή τομή με τα Windows 7, επιφέροντας στοχευμένες αναβαθμίσεις σε σχέση με τα προηγούμενα Windows Vista, ενώ διατήρησε τη συμβατότητα με τις παλιότερες εφαρμογές και το hardware σχεδόν αυτούσιο.

Η επιτυχία των Windows οφείλεται εξάλλου και στην εντατική καμπάνια που διεξήγαγε η Microsoft για το launch του προϊόντος.


pcw.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook