Σε δίκη παραπέμπεται η αναισθησιολόγος που συμμετείχε στην εγχείριση ρουτίνας που στάθηκε μοιραία για τη ζωή της 4χρονης Μελίνας, καθώς οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν δίωξη για την κλοπή οπιούχου αναλγητικού φαρμάκου το περασμένο καλοκαίρι, από το φαρμακείο του ΠΑΓΝΗ.

Οι δύο δικογραφίες, που ερευνούσαν δύο διαφορετικές κατηγορίες, η μια για  κλοπή από το ΠΑΓΝΗ  και η άλλη για χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Βενιζέλειο από μη τοξικομανή,  συσχετίσθηκαν και ασκήθηκε δίωξη στην αναισθησιολόγο, Νεκταρία Πολάκη για κλοπή και χρήση ουσιών, από μη τοξικομανή.

Η εισαγγελία με κλητήριο θέσπισμα παρέπεμψε την υπόθεση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, ωστόσο δεν έχει οριστεί ημερομηνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πειθαρχικός έλεγχος της αναισθησιολόγου για το ίδιο θέμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα καθώς ο φάκελος της, που είχε κριθεί ελλιπής, έχει παραπεμφθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ για να συμπληρωθεί και να επιστρέψει στο κεντρικό όργανο, κάτι που δεν έχει γίνει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook