Στην καρδιά της Άνοιξης χαρίστε σ’ αυτούς που αγαπάτε μοναδικές στιγμές γιορτής, χαράς και πολύτιμων αναμνήσεων. Η Grecotel σας καλωσορίζει τις Άγιες μέρες του Πάσχα, σε αγαπημένα πολυτελή ξενοδοχεία στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Γιορτάστε το αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα με την οικογένειά σας ακολουθώντας ένα πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα σε κάθε ξενοδοχείο με τα ξεχωριστά έθιμα του κάθε τόπου. 

Αναζητήστε τα μοναδικά Πασχαλινά πακέτα που ετοιμάσαμε με όλα τα εορταστικά γεύματα,  Δωρεάν τα παιδιά, πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα, Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ή αυτοκίνητο, επιπλέον υπηρεσίες, εκπτώσεις & δωροεπιταγές. Επιλέξτε παραδοσιακά τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel στην Κέρκυρα, την Κρήτη, το Σούνιο, τη Μύκονο, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη ή τη Λάρισα!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ Πακέτα διαμονής 3 και 4 διανυκτερεύσεων σε προνομιακές τιμές που περιλαμβάνουν όλα τα εορταστικά γεύματα, το πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα της Grecotel, δωροεπιταγές & δωρεάν υπηρεσίες.

...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ! ΔΙΑΜΟΝΗ στο δωμάτιο των γονέων. ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε πλούσιο παιδικό μπουφέ & στα εορταστικά γεύματα των πακέτων. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στο φανταστικό παιδότοπο Grecoland ή τα mini club με πασχαλινά εργαστήρια, απίθανα πάρτυ, παραστάσεις, παιχνίδια περιπέτειας και πολλά άλλα.

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΩΝ

ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ! Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την αγορά πασχαλινού πακέτου σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Δωρεάν το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας με την αγορά πασχαλινού πακέτου σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50€ ή 100€ Κερδίστε 50€ ή 100€ που θα εξαργυρώσετε σε υπηρεσίες στην επόμενη διαμονή σας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGE CLUB: 10% έκπτωση για την κράτησή τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Δείτε εδώ αναλυτικά, όλες τις πασχαλινές προσφορές της Grecotel για το 2016!

Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων: τηλ. 210 7280404
Grecotel Hotels & Resorts - N.Daskalantonakis Group
Λ.Κηφισίας 64B
151 25 Μαρούσι
www.grecotel.com