​Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν και προκαλούν ανατριχίλα, βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, για τους αδερφούς Ελ Μπακράουι που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Ιμπραϊμ και ο Χαλίντ Ελ Μπακράουι, σκόπευαν να κάνουν πραγματικότητα έναν πυρηνικό εφιάλτη, καθώς απώτερος στόχος τους ήταν να μπουν σε πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου, ώστε να κλέψουν υλικά και να φτιάξουν δική τους ραδιενεργή βόμβα!

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, που όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό και στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, εκκενώθηκε το πυρηνικό εργοστάσιο της Τιχάνζ και μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών 11 ύποπτοι εργαζόμενοι.

(Στην εν λόγω φώτο, απεικονίζονται στο κέντρο ο Ιμπραίμ Ελ Μπακράουι, στα αριστερά ο ειδικός βομβών Ναχίμ Λακράου που φορούν γάντια στο ένα χέρι με τις Αρχές να πιστεύουν πως εκεί έκρυβαν τους πυροκροτητές, αλλά και ο άνδρας «μυστήριο» με τα άσπρα, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, αφού μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του, καταφέρνοντας να διαφύγει)

Ο Κλοντ Μονικέ, που ερευνά τις απειλές στον πυρηνικό τομέα της Ευρώπης, είπε στο NBC News, σύμφωνα με τη Daily Mail πως «οι τρομοκράτες, αφελώς, πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για να εισβάλουν σε εργαστήρια και να αποκτήσουν πυρηνικά υλικά για να φτιάξουν τη δική τους “βρώμικη” βόμβα».

Καθαριστές στο αεροδρόμιο οι τρομοκράτες

Μια ακόμα αποκάλυψη που σοκάρει και λύνει το μυστήριο του πώς κατάφεραν οι βομβιστές να παρακάμψουν τον έλεγχο ενός από τα ασφαλέστερα αεροδρόμια του κόσμου, έρχεται από το στόμα του ίδιου τους του θείου, ο οποίος μιλώντας και πάλι στην«Daily Mail»,είπε πως ο Ιμπραϊμ και ο Χαλίντ Ελ Μπακράουι, εργάζονταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, γνωρίζοντας πολύ καλά τόσο τα κενά ασφαλείας, όσο και το πώς να αποφεύγουν τους ελέγχους!

«Δούλευαν ως καθαριστές στο αεροδρόμιο και ένα εστιατόριο. Δεν τελείωσαν το σχολείο. Καθάριζαν το αεροδρόμιο τους θερινούς μήνες» είπε ο θείος τους που ζήτησε να μην κατανομαστεί, προσθέτοντας πως ήταν «σοβαρά παιδιά και διάβαζαν πολύ» όταν όλα ξαφνικά άλλαξαν, με αποτέλεσμα και τα δυο αδέρφια να στραφούν στο έγκλημα. Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δυο είχαν φυλακιστεί και ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όσο για τους γονείς τους; Σύμφωνα με τον θείο τους είναι καταρρακωμένοι, δεν τρώνε, δεν κοιμούνται, δεν μιλούν και πενθούν για το θάνατο που σκόρπισαν τα παιδιά τους. Και η κοπέλα του Ιμπραΐμ, Σαντρίν, δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε το μοιραίο πρωινό της Τρίτης 22 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook