Σοκάρει την τοπική κοινωνία η αυτοκτονία ενός 57χρονου Γερμανού στο Ανήλιο Ζαχάρως, αλλά περισσότερο ο τρόπος που επέλεξε για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή με έναν ασυνήθιστο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr βρέθηκε νεκρός από φιλικά του πρόσωπα το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις έξι. Ο 57χρονος Γερμανός είχε στρώσει κουβέρτες και πάπλωμα στο δάπεδο του μπάνιου. Μέσα στην μπανιέρα είχε τοποθετήσει ένα ταψί με αναμμένα κάρβουνα. Ο ίδιος έκλεισε την πόρτα και σκεπάστηκε με το πάπλωμα και σε εκείνη τη θέση βρέθηκε νεκρός… προφανώς από τις αναθυμιάσεις.

Όλα φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένα για το τέλος… Νωρίτερα είχε μεταβεί στο σπίτι φιλικού του προσώπου όπου είχε αφήσει έναν φάκελο με σημείωμα στα γερμανικά, για την περίπτωση που θα του συνέβαινε κάτι. Σε αυτό εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αλλά και έδινε οδηγίες για άλλα ζητήματα σχετικά με την περιουσία του. Επέστρεψε στο σπίτι του και προετοιμάστηκε. Το ταψί με τα κάρβουνα στο κλειστό μπάνιο θα του έδιναν το τέλος που επιθυμούσε… Ξάπλωσε πάνω στις κουβέρτες στο μπάνιο και περίμενε. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις που δεν είχαν διέξοδο από το χώρο, εγκλωβίστηκαν και δημιούργησαν τις συνθήκες θανάτου για τον 57χρονο. Αργότερα τον βρήκαν φίλοι του νεκρό. Ειδοποίησαν την Αστυνομία που στο πλαίσιο της προανάκρισης της υπόθεσης και αφού αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, έδωσαν εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook