Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, 40 μέρες μετά το δυστύχημα στο Ελληνικό και τον άδοξο χαμό του Παντελή Παντελίδη.
 
Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης, με τον πόνο και την θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια τους, οι γονείς του 32χρονου τραγουδιστή βγήκαν από την εκκλησία, προκειμένου., μαζί με τους εκατοντάδες των παρευρισκόμενων, να κατευθυνθούν στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, εκεί όπου από τις 20 Φεβρουαρίου, αναπαύεται ο γιος τους, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που του στοίχισε την ζωή.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου όταν όλη η Ελλάδα πάγωσε στην είδηση ότι ο Παντελής, το λαϊκό παιδί-φαινόμενο, που συστήθηκε στον κόσμο μέσω του YouTube και γρήγορα καθιερώθηκε στην ελληνική μουσική σκηνή, είναι νεκρός σε τροχαίο. Η πορεία του θεαματική, κάθε τραγούδι του κι απο μια επιτυχία.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι ο Παντελής Παντελίδης, το παιδί που η μουσική του μιλά στις καρδιές όλων, έφυγε τόσο άδικα στην ηλικία των 33 ετών. Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει από νωρίς το πρωί την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα ως μια ακόμη κίνηση αγάπης στον αδικοχαμένο τραγουδιστή. Απλοί πολίτες, αλλά και επώνυμοι της ελληνικής σόου μπιζ πήγαν στον ιερό ναό, ώστε να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Παντελίδη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook