Αν και στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα γίνουν πλέϊ οφ για να διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Σούπερ Λίγκα , ήδη έχουν βάλει μπροστά και προετοιμάζονται με γνώμονα ότι η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκαν και οι συζητήσεις που έγιναν στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης. Το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το Ο.Κ στο Νίκο Μαχλά και το Νίκο Αναστόπουλο να προχωρήσουν τις επαφές με τους παίκτες που θέλουν να παραμείνουν στο ρόστερ , αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να πλαισιώσουν την ομάδα της νέας χρονιάς.

Προτεραιότητα όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές θα δοθεί στο κομμάτι των ανανεώσεων με τον τεχνικό του ΟΦΗ να επιθυμεί διακαώς την παραμονή στην ομάδα των Βεζυρίδη, Καμπάνταη και Μπούρμπου. Από εκεί και πέρα δύσκολα θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον ΟΦΗ οι Κιάσσος , Σταυρακάκης, Ζορμπάς και Μπαρτζώκας.

Όσο για τις προσθήκες που θα γίνουν , η κρητική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση 7-8 ποδοσφαιριστών. Στον ΟΦΗ έχει αποφασιστεί να ακολουθηθεί σφιχτή πολιτική και στο κομμάτι των μεταγραφών λόγω και του μεγάλου ανοίγματος που υπάρχει στην ΠΑΕ και μάλιστα στόχος της κρητικής ομάδας είναι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο χωρίς να ξεφύγουν οικονομικά.

Στο Καρπενήσι και φέτος το βασικό στάδιο

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό προγραμματισμό για τη νέα χρονιά με δεδομένο πάντα ότι ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα η προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν στις 20 Ιουλίου , ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου στο επίσημο σαϊτ της ομάδας αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Η διοίκηση ΠΑΕ-ΟΦΗ ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με δεδομένο ότι θα είναι στην Super League. Το παραπάνω αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. στη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ. Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για τη Super League θα γίνει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της».

Στο μεταξύ με δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε η διοίκηση ευχαριστεί τους αποχωρήσαντες Φράντς Μπερτίν, Ανέστη Αγρίτη και Πιότρ Βλόνταρσικ «για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Παράλληλα με άλλη ανακοίνωση συγχαίρει θερμά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργο Καλουτσάκη για το υγιέστατο αγοράκι που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του και τους εύχεται «να τους ζήσει και όλα όσα ονειρεύονται και σχεδιάζουν να υλοποιούνται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook