Οι γονείς ενός τρίχρονου κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στην αυστριακή αστυνομία, όταν το αγόρι έβαλε ένα παιχνίδι Lego στο παντελόνι της κόρης τους

Ένας πεντάχρονος μαθητής παιδικού σταθμού κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση με θύμα μια τρίχρονη συμμαθήτριά του στην πόλη Linz της βόρειας Αυστρίας.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στην αυστριακή αστυνομία, όταν το πεντάχρονο αγόρι έβαλε ένα παιχνίδι Lego στο παντελόνι του τρίχρονου κοριτσιού. 

Σύμφωνα, μάλιστα με την εφημερίδα «Austrian Krone» η «επίθεση» δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, καθώς υπήρχαν και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα σχετική με τον παιδικό σταθμό και τους γονείς του μικρού αγοριού, ενώ η υπόθεση έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να μην προχωρήσει σε νομικές κυρώσεις, αλλά να ειδοποιήσει τις κρατικές υπηρεσίες προστασίας του παιδιού. 

Όπως τόνισε εκπρόσωπος του εισαγγελέα: «Σε υποθέσεις που αφορούν ανήλικα παιδιά δεν οδηγούνται σε δίκη. Υπάρχουν εξαιρέσεις όταν πρόκειται για μεγαλύτερα παιδιά, αλλά συνήθως δεν διώκονται ποινικά».

Οι γονείς του τρίχρονου κοριτσιού, ωστόσο, δηλώνουν απογοητευμένοι από την έκβαση της υπόθεσης και αποφάσισαν να μεταφέρουν το παιδί σε άλλο παιδικό σταθμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook