Τρεις πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

Τετάρτη 30 Μαρτίου, 8μμ.: Τρεις καλλιτέχνες και μια μουσειολόγος τετ-α-τετ.
Ανοιχτή Συ-ζήτηση στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

Στα πλαίσια της σειράς εκθέσεων Εικαστικά Αποτυπώματα, που λαμβάνει χώρα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο), η πρώτη παρέα εικαστικών, ο Αλεξάκης Στέλιος, η Μανωλαράκη Ελένη και η Τσεμπελή Κατερίνα, οι οποίοι εκθέτουν μέχρι τις 31 Μαρτίου στο χώρο και η μουσειολόγος Μυρτώ Κοντομιτάκη, προσκαλούν σε ανοικτή συ-ζήτηση γύρω από τα έργα που διάλεξαν να εκθέσουν, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες που συνυπάρχουν στην καλλιτεχνική τους πορεία, καθώς και τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους μπρος σε επίκαιρα και χρόνια θέματα. Όσοι ζεστοί … προσέλθετε!

Είσοδος Ελεύθερη

Παρασκευή 1 Απριλίου, 9.30μμ: Ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος “Keep Shelly in Athens”

Η πλέον επιτυχημένη ελληνική μπάντα διεθνώς, οι Keep Shelly in Athens, επισκέπτονται την Κρήτη σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και για πρώτη φορά με τη νέα ατμοσφαιρική φωνή της Myrtha. Το αθηναϊκό γκρουπ που έχει κάνει τη διαφορά ως ελληνικό γκρουπ σε διεθνές επίπεδο, μετράει σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Coachella και έχει απασχολήσει τον διεθνή μουσικό τύπο, με μέσα όπως το Pitchfork, The Guardian, Gorilla vs Bear,The Independent, NME, Fact Magazine κα. να γράφουν εκθειαστικές κριτικές για τη μουσική και την αισθητική τους, τοποθετώντας τους στον παγκόσμιο χάρτη του σημερινού ήχου.

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ – Στην είσοδο:15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Γελασάκης Travel, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.

Δευτέρα 4 Απριλίου, 8μμ: Εγκαίνια της δεύτερης ομάδας από τη σειρά εκθέσεων “Εικαστικά Αποτυπώματα” στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων με έργα από τους: Πέτρο Ξενάκη, Αγλαΐα Περράκη και Σοφία-Μαρία Ξενάκη. 

Τα εγκαίνια θα πλαισιωθούν από δρώμενο των τριών εικαστικών, σε συνεργασία με τους μουσικούς Χάφιζ Ακούρ και Κώστα Πατσουράκη.
Διάρκεια Έκθεσης: 4-13 Απριλίου.

Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook