Μια ακόμα άθλια κατάσταση αντίκρυσαν όσοι πέρασαν μπροστά από το waterpark της Λιμνούπολης, που μας θυμίζει πόσο ασυνείδητοι είναι ορισμένοι συμπολίτες μας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως φαίνεται, κάποιος έκανε ανακαίνιση το σπίτι του και ότι περιττό είχε το πέταξε δίπλα στον κάδο περιμένοντας το δήμο να τα μαζέψει, χωρίς όμως προηγουμένως να έχει ενημερώσει τους αρμοδίους όπως ορίζει ο κανονισμός, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η εικόνα για μέρες. Ευτυχώς που δεν εχει ξεκινήσει ακόμα η τουριστική σεζόν, γιατί το θέαμα αυτο θα το εβλεπαν όσοι επισκέπτες πήγαιναν στην Λιμνούπολη.  

Θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι όμως στο να μην δημιουργείται αυτή η εικόνα στην περιοχή μας και είναι γνωστό ότι οποιοσδήποτε θέλει να πετάξει ογκώδη αντικείμενα, θα πρέπει να καλέσει στην ΔΕΔΙΣΑ (τηλ 2821341777) αν πρόκειται για τον παλιό Δήμο, ή για τους πρώην περαστικούς στο Τμήμα καθαριότητας του Δήμου Χανίων (τηλ 2821076666), προκειμένου να συνεννοηθεί για την παραλαβή τους.   

Υπενθυμίζεται ότι κανονισμός καθαριότητας είναι πολύ αυστηρός και ήδη έχουν επιδοθεί αρκετά πρόστιμα. 

Να σημειωθεί ότι τα ογκώδη αντικείμενα από το σημείο περισυνελέχθησαν χτες από συνεργεία του Δημου και τις επόμενες ημέρες το ίδιο θα γίνει και για κάποια μπάζα που έχουν απομείνει. 

Οι φωτογραφίες είναι από την περασμένη Πέμπτη 23/03.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook