Δύο πτήσεις τέλη Μαίου και αρχές Ιουνίου, γεννούν ελπίδες για άνοιγμα της τουρκικής αγοράς αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από πολλές προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και την στήριξη των μελών της με προσφορά φιλοξενιών, έχουμε την ενημέρωση ότι  η  εταιρεία   Demre  tour  ολοκλήρωσε  την  ναύλωση  των  δυο πτήσεων  Σμύρνη  – Χανιά  ( 26-29  Μαΐου  και  06-09  Ιουνίου ) με  την  εταιρεία  Bora   Jet , το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για το άνοιγμα της τουρκικής αγοράς,  η οποία έχει πολύ μεγάλη δυναμική.

Απομένει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθούν απευθείας πτήσεις Τουρκία – Χανιά, ώστε το πολλά υποσχόμενο τουριστικό ρεύμα από την γείτονα χώρα να καταφέρει να δημιουργήσει ένα σημαντικό όγκο διανυκτερεύσεων στα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.

Στην προσπάθεια αυτή η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 18 μήνες , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφειάρχη Χανίων κον Βουλγαράκη , τον Δήμο Χανίων και το ΕΒΕΧ , για την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξή τους .»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook