Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες - διάστημα όπου υπάρχουν τα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα- και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και στον γυμναστή της ομάδας Λεωνίδα Παπαδάκη, για το παιχνίδι με την Καλλονή, όπου είχαν αποβληθεί για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Άγγελο Ευαγγέλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση:

24η Αγωνιστική

A) ΠΑΕ Πλατανιάς, Γ. Παράσχο (Προπονητή), Λ. Παπαδάκη (Γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 27/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 27/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Παράσχου και Λ. Παπαδάκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Παράσχο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β)  χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Τέλος επιβάλλει στον κ. Λ. Παπαδάκη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) την χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.