Ευχαριστίες στην Κική Πολάκη και παράπονα για τη διαιτησία του Σπινάκη εξέφρασαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας, με αφορμή το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τη γυν. ομάδα του ΑΟΧ.

Συγκεκριμένα για το ματς της Κυριακής (27/03) με τον ΑΟΧ για το Κύπελλο Γυναικών Ελλάδας οι Αβαντίδες Χαλκίδας εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες στην υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας Κική Πολάκη για τη φιλοξενία που παρείχε και την ξενάγηση στην πόλη και το Μουσείο της Εθνικής ομάδας, ενώ χαρακτηρίζουν… έξυπνη τη διαιτησία του Σπινάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Χαλκίδας:

Στα Χανιά βρέθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 η Γυναικεία Ομάδα της Χαλκίδας ”ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ” προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη Ομάδα των ”Χανίων” στα πλαίσια διεξαγωγής της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδας, για την Φάση των Οχτώ (8). Συγκεκριμένα η Αποστολή των ”ΠΟΛΕΜΙΩΝ” κατέφθασε στην πόλη των Χανίων από το Σάββατο 26 – 03 – 2016 και εγκαταστάθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Tο απόγευμα της ίδιας μέρας η Ομάδα προπονήθηκε κανονικά και ακολουθήθηκε πιστά όλο το πρόγραμμα που εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι ”ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ” οι οποίες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των ”Χανίων” (φωτό από αριστερά επάνω ) Αφροδίτη Μανίτα, Παναγιώτα Λιάσκου, Νικολέτα Αρκουλή, Βασιλική Δημητριάδη, Θωμαή Δάρλα,  Βασιλική Κηρύκου, Αγγελική Χριστοφορίδου, Μαριαλένα Οικονόμου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Παναγιώτα Κόκκινου, (από αριστερά κάτω) Αγλαΐα Χατζηλιόντα, Χαρά Νέννε, Μαριαλένα Τσελίκα, Ζωή Χριστοδούλου, Βασιλική Μάλλιαρη, Χρυσάνθη Βόλη, Ελεάνα Τουλούμη, Αναστασία Τζαφέρη . Ενώ από την αποστολή απουσίαζαν οι: Ροσάνα Τσόκου λόγου μεταγραφικών υποχρεώσεων και η Αντωνία Τροχούτσου λόγω των υποχρεώσεων της με την Εθνική Ελλάδας. Οι ”ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ” στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα της Α΄ Εθνικής, ήταν όμως άτυχες διότι λίγο πριν την λήξη του α’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ λεπτό ύστερα από λάθος της άμυνας έκαναν δώρο το 1-0 στην ομάδα των Χανίων. Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 4’ λεπτό ύστερα από άστοχη έξοδο της Λιάσκου ο διαιτητής του αγώνα θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και έδειξε την σέντρα κατοχυρώνοντας το 2-0 υπέρ της ομάδας των Χανίων ενώ στο 16’ λεπτό τα Χανιά πέτυχαν και τρίτο γκολ. Με καταπληκτική ατομική ενέργεια η Βασιλική Δημητριάδη στο 24΄ λεπτό πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ εναντίον της παλιάς της ομάδας το οποίο δεν πανηγύρισε κάνοντας το σκορ 3 – 1. Οι ”ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ” είχαν αρκετές ευκαιρίες να φύγουν και με το διπλό από τα Χανιά αλλά τα έξυπνα σφυρίγματα του διαιτητή του αγώνα τις έκοβαν συνέχεια τα φτερά , απόδειξη αυτού είναι ότι για πρώτη φορά φέτος οι ”ΠΟΛΕΜΙΕΣ” έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας τέσσερις κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα….!!!!!

Στα Θετικά της Συνάντησης των δύο ομάδων ήταν η πολύ καλή φιλοξενία της κας Κικής Πολάκη υπεύθυνης του Γυναικείου Τμήματος των Χανίων , η οποία ήταν αυτή που ξενάγησε τις ”ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ” και στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας ( Γαλανόλευκος Φάρος ) και την ευχαριστούμε πολύ!!!!!!! Καθώς και η ξενάγηση στην υπέροχη πόλη των Χανίων. Ενώ στα αρνητικά ήταν η πολύ κακή και έξυπνη διαιτησία του κ. Νικόλαου Σπινάκη και………..!!!!!!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook