Ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Πλατανιά, με τον Αλέξανδρο Αποστόλοπουλο να μην προπονείται την Τετάρτη, λόγω ενός χτυπήματος που είχε δεχτεί την Τρίτη (29/03).

Η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας για την αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη έχει μπει στην τελική ευθεία.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Παράσχος, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Βλάχο, βρέθηκε στην Επισκοπή, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ηρόδοτο, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Τετάρτης:

Στην τελική της ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη (3/4/2016, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Και στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής και στο transition game, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Εκτός έμεινε ο Αποστολόπουλος που είχε δεχτεί ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης και έκανε θεραπεία, ενώ ο Σελίν που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook