Τελευταία ενημέρωση: 10:34

Στο “έλέος” αγνώστων που πραγματοποιούν βανδαλισμούς, φθορές και κλοπές σε καταστήματα στην Σπλάντζια καταγγέλουν ότι βρίσκονται καταστηματάρχες της περιοχής, μετά και το τελευταίο περιστατικό επίθεσης σε γνωστό μαγαζί με γούνες και δερμάτινα που σημειώθηκε χθες το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν στην βιτρίνα τη φράση  “Γούνες να κάνετε το κορμί σας” , υπογράφοντας με το σύμβολο των αντιεξουσιαστών.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος κατέγραψε τους δράστες οι οποίοι πριν εκσφενδονίσουν τις μπογιές στην βιτρίνα, περιεργάζονταν το χώρο

Δεν ήταν όμως το μόνο περιστατικό καθώς πριν από δυο ημέρες άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο παρακείμενου κρεοπωλείου και έκλεψαν προϊόντα και ότι χρήματα βρήκαν στο ταμείο.

Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας

Οι καταστηματάρχες της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι πραγματοποιούν συχνά βανδαλισμούς και φθορές στα καταστήματα, ενώ ζητούν την λήψη μέτρων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

“Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας” λέει  αγανακτισμένος πολίτης μπροστά στην κάμερα του Flashnews.gr σημειώνοντας ότι το φαινόμενο τείνει να γίνει καθημερινό. Οι καταστηματάρχες επιρρίπτουν ευθύνες στο δήμο καθώς όπως τονίζουν είναι ενήμεροι για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και όμως δείχνουν αδιαφορία.

Δείτε τις καταγγελίες

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook