Συνεπές στην παρουσία του στις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων, το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών αλλά και των απλών καταναλωτών. Με προσύλωση στην ποιότητα και οδηγό τις παραδοσιακές συνταγές της Κρήτης, το Κρητικό Εργαστήρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρουσία στην έκθεση FOODEXPO 2016.

Ντεμπούτο έκαναν και τα νέα βιολογικά προϊόντα της εταιρείας, που προστέθηκαν πρόσφατα στην παραγωγή με σκοπό να καλύψουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες μας.

Η ικανοποίηση της εταιρείας καταδικνύεται και παρακάτω από το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Το ‘’Κρητικό Εργαστήρι’’ σας ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την επιτυχημένη του παρουσία στη 3η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2016 η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με μπροστάρη την Αυθεντική Σφακιανή πίτα , την εξαιρετικά αρωματική Μαραθόπιτα, καθώς και  τα νέα βιολογικά προϊόντα που πρόσφατα προστέθηκαν στην παραγωγή έπειτα από την πιστοποίηση της BIO HELLAS, η παρουσία της οικογένειας Λαμπάκη ήταν ξεχωριστή, φιλόξενη, πρωτοπόρα και άφησε  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον από εμπόρους και επαγγελματίες του εξωτερικού για εξαγωγή των προϊόντων. Επίσης ανανεώθηκαν μια σειρά από συμφωνίες με συνεργάτες  οι οποίοι δήλωσαν για άλλη μια φορά ενθουσιασμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές γεύσεις .

Η διατήρηση της  υψηλής  ποιότητας  στα προϊόντα, η διαχρονικότητα καθώς και οι καινοτόμες ιδέες στην παραγωγή,  χαρακτηρίζουν το Κρητικό Εργαστήρι με συνέπεια κάθε χρόνο να κερδίζει όλο και περισσότερους καταναλωτές .  

Για επιπλέον πληροφορίες για το ”ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” και τα παραδοσιακά του προϊόντα ζύμης  επισκεφτείτε το www.ergastiri.gr ή επικοινωνήστε στο 28210 57155.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook