To Blue Bay Resort & Spa, μια ξενοδοχειακή μονάδα 4* που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πλέον νέα διαδικτυακή παρουσία μέσα από το μοντέρνο design του νέου website του, που ταιριάζει στο ύφος του ξενοδοχείου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για τις ειδικές προσφορές που ανεβάζει, και φυσικά να κάνετε online κράτηση με απλό και ασφαλή τρόπο. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται, το νέο http://www.bluebay.gr/ εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design- και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη πλοήγηση, φιλική προς τον χρήστη.

Όλοι οι συνεργάτες της Eyewide Digital Marketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σελίδα των προσφορών και σε στοιχεία που βοηθούν τον χρήστη και εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου να κατανοήσει τη φιλοσοφία του resort και να αισθανθεί ασφάλεια κάνοντας την onlineκράτησή του μέσα από το booking engine του http://www.bluebay.gr/ . Σημαντικός στόχος ήταν η αύξηση των conversions μέσα από το site.

Τέλος, η σημαντική αύξηση των επισκέψεων αλλά και των bookings μέσω κινητών συσκευών, στάθηκε βασικός παράγοντας για το design που είναι mobile friendly και ιδανικό για πλοήγηση και online κρατήσεις από κινητά τηλέφωνα και tablets.

Eyewide Digital Marketing AgeΗ ncy

H Eyewide Digital Marketing Agency, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η Eyewide Digital Marketing Agency:

– Hotel Internet Marketing
– Δημιουργία και ανάπτυξη δικτυακών τόπων σε CMS
– Search Engine Optimization Marketing (SEO)
– Pay Per Click Marketing (Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google)
– Social Media Marketing
– Online Reputation Management (TripAdvisor, Holiday Check)
– Email Marketing
– eSales & Revenue Management

Eyewide Digital Marketing Agency
Κων/πόλεως 12, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: +302810 250180 & +302810 333175

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook