Τη δεύτερη νίκη του σε τρία παιχνίδια της Α2 πανηγύρισε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES, που επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 7-5, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για τον αγώνα:

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 “σφράγισε” ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES κερδίζοντας το Σάββατο το απόγευμα το Ρέθυμνο με σκορ 7-5 σε αγώνα που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ο Ηλίας Μαχαίρας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς πολίστες, αλλά σε ό,τι αφορά τουλάχιστον το σκοράρισμα, το ανέλαβαν οι πιο έμπειροι Βιζυράκης, Μπαριωτάκης, Μουστεράκης, Φύταλης και Ρουμελιώτης.

Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση και ουσιαστικά κρίθηκε στο τέταρτο και τελευταίο 8λεπτο, όμως σημασία έχει ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Ηλία Μαχαίρα.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη, 4η αγωνιστική, τα Χανιά θα έχουν ρεπό.

Ν.Ο. Ρεθύμνου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 5-7

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου – Καζούλης

Τα 8λεπτα: 1-1, 1-2, 2-2, 1-2

Ν.Ο. Ρεθύμνου (Μαίρη Παληκαράκη): Μπατάκης, Τουτουντζιδάκης, Σταυρουλάκης, Χάνδανος 2, Μακρυγιάννης, Καλομενόπουλος, Ραπτάκης 2, Ασουμανάκης 1, Πισσάς, Τσαγκαράκης, Παναγιωτάκης, Παπαδάκης.

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Τσιστράκης, Βολτυράκης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 1, Φύταλης 2, Μπιτσάκης, Μουστεράκης 1, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Σολογάνης, Γιαννουδάκης, Μυγιάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

 

Η 3η αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου – Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 5-7

Κυριακή (3/4)

Ιωνικός – ΟΦΗ

Ρεπό: Πανιώνιος

 

Η βαθμολογία (Σε 3 αγων.)

1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 6

2. Ιωνικός 3*

-. ΟΦΗ 3**

-. Πανιώνιος 3*

5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0*

 

Η επόμενη 4η αγωνιστική

Σάββατο (9/4)

16:00 ΟΦΗ – Ν.Ο. Ρεθύμνου

Κυριακή (10/4)

13:00 Πανιώνιος – Ιωνικός

Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook