Περιμένοντας με χαρά τον… πελαργό που θα φέρει το τρίτο μέλος της οικογένειας τους, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα της ζωής τους.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η δημοσιογράφος του Μega, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Νέας, Δημοκρατίας, ήδη ζουν στο ίδιο σπιτικοί βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενώ, όπως έχουν αποκαλύψει στο φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον, γνωρίζουν και το φύλο του, θα είναι κοριτσάκι, το οποίο ήδη έχει άλλαξα ριζικά τη ζωή τους. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει υπολογίσει, συμφωνά με ης συμβουλές του γιατρού, ότι η μικρή τους πριγκίπισσα θα γεννηθεί στις… 3 του Σεπτέμβρη!

Όταν αυτή η πιθανότητα έγινε γνωστή στο στενό φιλικό περιβάλλον του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δεν έλειψαν φυσικά τα πειράγματα για την ημερομηνία που ταυτίζεται παραδοσιακά με τα «γενέθλια» του ΠΑΣΟΚ: Ο μπαμπάς, ΣΥΡΙΖΑ, η μαμά καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και η γέννηση της κορούλας τους, πιθανόν στις 3 του Σεπτέμβρη! Μια οικογένεια με επιρροές από όλο το μήκος του πολιτικού φάσματος. Γαβριήλ και Ράνια αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα σχόλια αυτά και τα πειράγματα που ακούνε από τους δικούς τους ανθρώπους. Τον τελευταίο καιρό, φίλοι, συγγενείς και οι γονείς του ζευγαριού είναι επί ποδός, στηρίζοντας τους τόσο για την εγκατάσταση στο νέο τους σπίτι όσο και για τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να υποδεχτούν το τρίτο μέλος της οικογένειας τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook