Η προπώληση για την μεγάλη συναυλία με την ΡΟΥΜΑ που διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο, ξεκίνησε!

Στην ανακοίνωση του δικτύου αναφέρεται:

"Σας περιμένουμε καθημερινά στο περίπτερο μας στην πλατεία Λιονταριών, 10:00-14:00 & 17:00 - 21:00 για να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας!

Το μη κερδοσκοπικό εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο επιτυχημένων δράσεων στην πόλη μας, καλεί παλιούς και νέους εθελοντές αλλά και όσους απλά θέλουν να γνωρίσουν και να περάσουν μία μοναδική βραδιά, με καλή μουσική... για καλό σκοπό, στο κινηματοθέατρο Αστόρια την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00.

Η Ρούμα παρουσιάζει τους ALAN DALON, ΑΡΜΟΣ, Γιώργης ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ / COULEUR LOCAL, Γιάννης ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ, Σωτήρης Αλεξάκης +Omerta θέλοντας να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν το Δίκτυο, θα δώσουν μία μοναδική συναυλία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελούν μια ομάδα μουσικών που ενώνουν τις ανησυχίες τους και προχωρούν σε δράσεις με κυρίαρχο συστατικό την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια για την πολυπρόσωπη ανάδειξη της μουσικής που παράγεται στην Κρήτη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γιορτάσουμε τις επιτυχημένες δράσεις του δικτύου και την δυναμική του παρουσία τους τελευταίους δέκα μήνες στο Ηράκλειο και να δώσουμε τον παλμό για την περαιτέρω ενίσχυση του.

Τα έσοδα της συναυλίας θα συνεισφέρουν στις ήδη υπάρχουσες λειτουργικές ανάγκες αλλά και σε αυτές που προκύπτουν συνεχώς καθώς και στη δημιουργία Studio ηχογραφήσεων, που θα επιτρέψει στους εθελοντές να ηχογραφούν όλο και περισσότερα αναγνώσματα που θα διατίθενται στην υπηρεσία όσων τα έχουν ανάγκη.

Το μη κερδοσκοπικό εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Κρήτης που χωρίς την στήριξη της θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της συναυλίας μας

Προπώληση:5€

Είσοδος:7€

Για την άμεση ενημέρωση σας μπορείτε να κάνετε Like σελίδα του δικτύου στο Facebook: Διαβάζω για του Άλλους ή να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο διαδίκτυο http://giatousallous.gr