Μια νέα μοναδική προσφορά περιμένει όλους τους οδηγούς στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων παρουσίας του σήματος Shell στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα πρακτικό σετ περιποίησης αυτοκινήτου, μέσα σε μεταλλικό vintage κουτί λιπαντικού Shell. 

Αναλυτικά, όσοι επισκεφθούν τα πρατήρια Shell, μπορούν να κάνουν δικό τους το συλλεκτικό σετ περιποίησης της Shell, γεμίζοντας το αυτοκίνητο τους με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing και καταβάλλοντας μόλις €5 επιπλέον. Εναλλακτικά, μπορούν να το αποκτήσουν με αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και επιπλέον χρέωση €7. 

Το vintage σετ περιποίησης της Shell διατίθεται σε τρία σχέδια και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, δηλαδή σφουγγάρι πλυσίματος, υγρά μαντηλάκια για τον καθαρισμό του εσωτερικού του οχήματος, αρωματικό με άρωμα βανίλιας σε ρετρό σχήμα Shell και καθαριστικό πανί για την σκόνη κατασκευασμένο από μικροΐνες.

Η προσφορά ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell, για να κάνετε ένα καλαίσθητο και πρακτικό δώρο σ’ εσάς και στο αυτοκίνητο σας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook