Για τη Λάρισα θα αναχωρήσει αύριο (Τετάρτη 6 Απριλίου) ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ (Πανελλήνια Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης) στη διημερίδα που συνδιοργανώνουν η Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας με την ΕΔΕΥΑ.

Το θέμα της επιστημονικής διημερίδας, είναι «Ενιαία εφαρμογή υδατικού ισοζυγίου και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών   στα δίκτυα των Δ.Ε.Υ.Α.»  και στόχο έχει, αφενός,  την υιοθέτηση ενιαίας μεθοδολογίας από τις Δ.Ε.Υ.Α. για τον υπολογισμό του υδατικού ισοζυγίου και, αφετέρου,  την ανάδειξη νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στη διαχείριση δικτύων Ύδρευσης – Άρδευσης.

Στην επιστημονική αυτή συνάντηση συμμετέχουν, εκτός των Δ.Ε.Υ.Α., το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού Κύπρου καθώς και τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κύπρου, που θα παρουσιάσουν εμπειρίες από την αξιοποίηση των τεχνολογιών και θα προτείνουν εφαρμόσιμες λύσεις. 

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στα καθήκοντα του την ερχόμενη Δευτέρα  11 Απριλίου 2016. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, χρέη Δημάρχου θα εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκης Βασίλης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook