Η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί από το πρωτάθλημα της Football League, έπειτα από τους αποχωρήσαντες Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκε!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League τιμώρησε με συνολική ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών την Παναχαϊκή για τα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε μέσα στο 2016 χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής.

Πλέον η ιστορική ομάδα της Αχαΐας, που θα καταθέσει έφεση για την ποινή που της επιβλήθηκε, θα πάει στους 8 βαθμούς και θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ωστόσο το παιχνίδι ΑΕΛ-Παναχαϊκή για την 27η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ αναμένεται η απόφαση για τον ορισμό του αγώνα Παναχαϊκή-Α.Ο. Χανιά.

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 4 μήνες τιμωρήθηκε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, που δηλώνεται ως γυμναστής της ομάδας λόγω του ότι δεν διαθέτει το απαιτούμενο δίπλωμα προπονητικής, Θανάσης Δημόπουλος.

Οι αποφάσεις

Το  Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :

Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 συνολική  ποινή αφαίρεσης δώδεκα (12) βαθμών από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2015-2016.

Επέβαλε στην  εγκαλουμένη ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ  χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ(αγώνας της 23.1.2016 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

Επέβαλε στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και στον Δημόπουλο Αθανάσιο (γυμναστή) χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250)ευρώ . Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ύψους δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (2.750) ευρώ (αγώνας της 15.2.2016 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook