Με μία ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πλατανιάς, αφού συμμετείχε στην προπόνηση ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ήταν η πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που ο νεαρός Ηρακλειώτης επιθετικός ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας μας, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα στο Μάλεμε πάτησε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία του, ο Γιώργος Γιακουμάκης που ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την ολική επαναφορά του. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός επιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστών στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια στην 12η αγωνιστική.

Οσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, όσοι είχαν αγωνιστεί την Κυριακή στο νικηφόρο ματς με την Ξάνθη, έκαναν αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι παίκτες πήραν μέρος σε παιχνίδια κατοχής, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μενδρινός συνεχίζει την θεραπεία του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook