Ο Γιάννης Ταραλίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Κύπρο, στην οποία επιστρέφει έπειτα από το πέρασμά του από τον Κισσαμικό.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τα Χανιά έχοντας 11 συμμετοχές με 2 γκολ στη Football League και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Κισσαμικό και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Πρόκειται για ομάδα που για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε τον τίτλο στη Β’ Κατηγορία και θα συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Ιδρύθηκε το 1979 και έχει έδρα το Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών, της επαρχίας Λεμεσού.

Η ανακοίνωση της ομάδας για τον Ταραλίδη:

H ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Έλληνα μέσο Γιάννη Ταραλίδη (17.05.1981)

O Γιάννης Ταραλίδης έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στη Κύπρο και συγκεκριμένα στη Νέα Σαλαμίνα (2013-2014) και στο Ερμή Αραδίππου (2014-2015).

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία μαζί με τον μέλος της επιτροπής του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Σωματείου μας κ. Δημήτρη Βραχίμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook