Με τη βραδινή προπόνηση της Τρίτης (05/04) ξεκίνησε ο Κύδων Χανίων την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (10/04, 13:00) με τον Έσπερο Λαμίας.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Τσαρουχάς, Υφαντόπουλος και Βλαχάκης.

Η ενημέρωση του Κύδωνα:

Με βραδινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη (5/4) η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων για την κυριακάτικη (10/4) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Έσπερο στην Λαμία που θα ξεκινήσει στις 13:00.

Ο Δημήτρης Τσαρουχάς δεν προπονήθηκε λόγω του πρησμένου αστραγάλου του. Ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αυχένα το οποίο δεν είναι σοβαρό, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Νίκο Βλαχάκη, χωρίς όμως να αμφισβητείται η συμμετοχή και των δύο για το ματς της Κυριακής. Διατάσεις και τρέξιμο έκανε ο Πέτρος Τσαμπάς που δείχνει ότι μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Την Τετάρτη (6/4) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, ενώ στις 19:00 παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας.

Στον “αέρα” το σάιτ της ομάδας

Το βράδυ της Τρίτης (05/04) βγήκε στον “αέρα” το επίσημο σάιτ του Κύδωνα (kydonbc.gr), ενώ η ομάδα απέκτησε και επίσημη σελίδα στο facebook (Κύδων Τμήμα Μπάσκετ – Kydon BC), αλλά και λογαριασμό στο instagram (kydon_basketball)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook