Ο Άκης μίλησε για τη δημοσιότητα που απέκτησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού: “Στην αρχή τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα φόβο μέσα σε αυτό το σκηνικό, το οποίο ήταν πολύ μακριά από εμένα και το στιλ της ζωής μου. Ο μικρόκοσμός μου επικεντρωνόταν στις γεύσεις, στα χρώματα, στις μυρωδιές της κουζίνας. Τελικά όμως συνήθισα την αλλαγή που μου απέφερε η δημοσιότητα της τηλεόρασης και νιώθω μια χαρά. Είναι ωραία να σε αγαπούν”.

Επίσης μίλησε για το μέλλον της καριέρας του: “Πιστεύω πως η δημοσιότητα- αν βέβαια την αξιοποιήσεις σωστά- ανοίγει πόρτες. Δεν θέλω να κάνω αποκλειστικά και μόνο καριέρα στην τηλεόραση. Έστω και αν αυτήν τη στιγμή απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στο Πρωινό mou. Επιθυμία μου είναι να δουλέψω σε ένα καλό εστιατόριο.(…) Οι προτάσεις που μου έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν με ικανοποιούν. Είμαι αισιόδοξος και έτοιμος για το καλύτερο”.

Ο Άκης για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου δούλευε σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια: “Ρίσκαρα απίστευτα όταν άφησα μία στρωμένη δουλειά στο Λονδίνο για να έρθω στην Ελλάδα με σκοπό να συμμετάσχω στο Master Chef. Τελικά δεν έχασα. Στη ζωή μου πάντα με καθοδηγεί το ένστικτο. Λογική έτσι και αλλιώς στις μέρες μας δεν υπάρχει”.

Τέλος, μίλησε και για τις κατακτήσεις του στις γυναίκες μετά το παιχνίδι: “Στο παρελθόν οι γυναίκες μου έριχναν χυλόπιτες. Απορούσα και εγώ με τις αποτυχίες μου στις γυναίκες. Τώρα ΟΚ, υπάρχει έντονη κινητικότητα. Στα κοριτσάκια αρέσει η δημοσιότητα. Εγώ όμως είμαι πολύ συγκρατημένος. Μου αρέσουν μόνο οι μελαχρινές”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook