Στα “σκαριά” είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του δασκάλου λύρας και λυράρη Νεκτάριου Κλωστράκη, μια δουλειά την οποία συνυπογράφουν κορυφαία ονόματα της κρητικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σε διπλό cd το καλοκαίρι.

Μια μικρή γεύση από τη νέα αυτή δουλειά μας δίνει με το τραγούδι “Δεύτερη Ζωή” σε μουσική του ίδιου και στίχους (μαντινάδα) του Γιώργου Γαρεφαλάκη.

Ο γνωστός λυράρης δήλωσε στο Flashnews.gr

“Ευχαριστώ κατ’αρχήν όλους σας που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζεται και υπόσχομαι όσο έχω υγεία να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να τιμώ αυτήν την καταπληκτική μουσική, την μουσική της Κρήτης. Αυτή που με ανέθρεψε κυριολεκτικά και συνεχίζει. Το καινούριο cd είναι σχεδόν έτοιμο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Με την “Δεύτερη Ζωή” μέσα από καρδιάς, ευχαριστώ τον στιχουργό της υπέροχνης αυτής μαντινάδας, τον Γιώργο Γαρεφαλάκη”

Ακούστε το τραγούδι

 

Στην καινούρια δουλειά του Νεκτάριου Κλωστράκη συμμετέχουν οι Σκουλάς, Ψαραντώνης, Μανωλιούδης, Αλεφαντινός, Πετσάκης, Νίκος Στρατάκης, Βούλα Στρατάκη, Γιώργος Ζερβάκης, Νίκος Μανιουδάκης, Βακάκης, Κατάκης, Μαθιός και Κώστας Τσαχουρίδης.

Στίχοι: Παλάφτης, Πόπη Νικηφόρου, Ζαχαρούλα Εργαζάκη, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Παναγιώτης Κάβαλος, Σπύρος Πανηγυράκης και στο τραγούδι του Μανιουδάκη και του Ζερβάκη οι στίχοι είναι του Νεκτάριου Κλωστράκη. Θα υπάρχουν και άλλοι στιχουργοί πιθανόν.

Το Cd θα είναι διπλό αλλά θα κυκλοφορήσει σε δύο φάσεις, Νο1 και Νο2

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook