Πρώτη ενημέρωση 17.23 – Τελευταία ενημέρωση 17.43

Μαύρη Παρασκευή η σημερινή για την Κρήτη. Ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, ανεβάζοντας στους τρεις τους νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα στο νησί μέσα σε ένα μόλις 24ωρο.

Πρόκειται για ένα παιδί μόλις 21 ετών, το οποίο, λίγο μετά τις 17.00, κινιόταν με το μηχανάκι του στον δρόμο στην περιοχή Μυρτιά Ηρακλείου. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός να τραυματιστεί βαρύτατα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, με τους διασώστες να δίνουν αγωνιώδη μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως, ο 21χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του. 

Μέσα σε λίγες ώρες, η Κρήτη θρηνεί τρεις ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο καθώς πέρα εκτός από τον 21χρονο στη Μυρτιά Ηρακλείου, άφησαν την τελευταία τους πνοή ένας 45χρονο οδηγό αυτοκινήτου που έκανε βουτιά θανάτου στον Καβρό και ένα νέο παιδί 25 ετών που έφυγε νωρίς από τη ζωή όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της στον Βλητέ Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook