Ο Γιάννης Φουκάκης ήταν ο μεγάλος νικητής του Big Brother που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά από 3.5 ώρες ζωντανού προγράμματος. 

Η παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, ανακοίνωσε πρώτα στην αρραβωνιαστικιά του παίκτη ότι κέρδισε ο αγαπημένος της και μετά είπε στον ίδιο ότι το χρηματικό έπαθλο των 170.000 ευρώ του ανήκει. Ο δεύτερος παίκτης που επίσης παρέμεινε στο σπίτι μέχρι το τέλος, ο Αντώνης, ήταν εκείνος που πήρε το αυτοκίνητο που έδωσε δώρο η παραγωγή του παιχνιδιού. 

Η Ρούλα εμφανίστηκε με ταγιέρ που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και σακάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Στο τελευταίο live εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι εκτός από την Ελίνα, η οποία ήταν και η πρώτη που παρουσιάστηκε και μπήκε στο σπίτι και για την οποία δεκάδες σχόλια ειπώθηκαν και γράφτηκαν, με αποκορύφωμα ημίγυμνες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Ανάμεσα σε όλους του υπόλοιπους όμως ήταν και η Νάρα. Πώς τη προσφώνησε η Ρούλα όταν της έδωσε τον λόγο μέσα στο στούντιο; «Γλυκιά μου…Νάρα…» της είπε η Ρούλα και έκανε και μία βόλτα στο πλατό για συνέλθει από τα γέλια που της προκάλεσε το σεξουαλικό υπονοούμενο.

Λίγη ώρα μετά, η Ρούλα έπλεξε το εγκώμιο του Κους Κους λέγοντας ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα Καραβάτου που τη βοήθησε με την στάση της και με το να παίζει θέματα από το Big Brother στην εκπομπή της.

Στο τέλος προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα στην παρουσιάστρια που είπε: «Δοκιμάστηκα σε κάτι καινούριο και θεωρώ ότι με την βοήθεια όλων των συνεργατών, του Alpha αλλά και όλων των υπολοίπων, τα πήγαμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook