Μπλε, πράσινα, καφέ … Το χρώμα των ματιών σας θέτει τους κανόνες χρωματολογίας επί τάπητος και ορίζει τις αποχρώσεις που του πηγαίνουν καλύτερα.

Πράσινα μάτια: Συνδυάστε καφέ σκιά και δαμασκηνί μάσκαρα

Αν η καφέ σκιά είναι και shimmery, τότε θα προβάλλει το φυσικό σας χρώμα περισσότερο και παράλληλα, θα το κάνει πιο γήινο. Και επειδή το πράσινο και το κόκκινο είναι συμπληρωματικό ζεύγος χρωμάτων στο χρωματικό κύκλο, να είστε σίγουρες ότι οποιαδήποτε απόχρωση, από το δαμασκηνί μέχρι το βουργουνδί ή βαθύ κόκκινο του κρασιού σε μάσκαρα θα αναδείξει το βλέμμα σας.

Μπλε μάτια: Συνδυάστε χάλκινη σκιά με μπλε μάσκαρα 

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε στο μυαλό σας είναι ένα ελληνικό, νησιωτικό τοπίο που δένει αρμονικά τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με τις πολλές αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας. Αν έχετε γαλάζια μάτια, περάστε τη χάλκινη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και δώστε περισσότερη ένταση στο βλέμμα με δύο στρώσεις από τη μπλε μάσκαρα.

Καστανά μάτια: Συνδυάστε χρυσή σκιά με μοβ μάσκαρα 

 Αν τα σκούρα καστανά μάτια σας έχουν έστω και μια υπόνοια ζεστού, χρυσού τόνου μέσα τους, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια χρυσή σκιά για να τα τονίσετε και να τους χαρίσετε λάμψη. Το μοβ αποτελεί την πιο κολακευτική αντίθεση για τις βλεφαρίδες σας. Επιλέξτε ανάμεσα στη βιολετί απόχρωση για περισσότερη ένταση στο βλέμμα ή τη μελιτζανί απόχρωση για μια πιο ήσυχη και γήινη εμφάνιση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook