Θα μπορούσε να ήταν φάρσα.

Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο.
Θα μπορούσε να ήταν μια δημοσιογραφική κακοήθεια.
Θα μπορούσε να ήταν μια καλοσχεδιασμένη συκοφαντική αναφορά στα social media.

Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα.
Δεν θα βιαστώ να την χαρακτηρίσω.
Αλλωστε ότι κι αν πεις ίσως είναι λίγο.

Θα σας αφήσω μέσα από τις “φωτογραφίες” που ακολουθούν να βγάλετε μόνοι,τα συμπεράσματα σας.

Η υπόθεση πώλησης του ΟΛΠ είναι ενδεικτική.Το σύνολο των πολιτικών πρακτικών σας ενάμιση χρόνο τώρα είναι γεμάτα άγνοια,ανακολουθείες,ψεύδη,εξαπάτηση.

Είναι αδιαμφισβήτητα πάντως η πιο καλοστημένη πολιτική απάτη της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου και του λαού του,και ίσως δύσκολα θα χάσει τη διάκριση από άλλους, εκτός κι αν εσείς οι ίδιοι καταρίψετε το δικό σας ρεκόρ.

Θα μείνει στην ιστορία,ως το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια και ένταση,πολιτικό ψέμα.

Δυο σύντροφοι,λίγες μέρες πριν,μου ζήτησαν να μην είμαι τόσο σκληρός στην κριτική μου για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ως άνθρωπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο,και έμαθε να είναι καλοπροαίρετος,πολύ θα το θελα και γω…

Ωστόσο,ελάτε στην θέση κάποιου που η δουλειά του είναι να ελέγχει την εξουσία και να ασκεί δημόσια κριτική,και πείτε μου τι θα σκεφτόσασταν βλέποντας και διαβάζοντας τα λεγόμενα αυτών των πολιτικών που κατά συρροή αυτοδιαψεύδονται,αυτοδιακομοδούνται και τελικά αυτό-ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ…

Οτι και να πεις,είναι λίγο.
Ποτέ στο παρελθόν,τόσα πολλά ψέμματα δεν “χώρεσαν”,σ ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα…

Το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι,με βάση αυτά τα ψέμματα υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού,που τώρα εξευτελίζουν,όταν όχι μόνο προσπαθούν να του βαφτίσουν το κρέας ψάρι,αλλά πολύ περισσότερο,να του πουν ότι αυτό που ζει,καταλαβαίνει και βιώνει,δεν είναι αυτό που νομίζει,αλλά κάτι άλλο…

Όπου κι να δεις …τα ίδια…
Πόση εξαπάτηση πια;

Σύντροφοι…

Κάντε την αυτοκριτική σας και ακούστε τις φωνές της αλήθειας.
Πείτε “Συγνώμη” στους ψηφοφόρους σας,που προδόσατε.
Εξηγήστε σε όλους τους Έλληνες που εξευτελίζετε ανελέητα με κάθε τρόπο,
ότι κάνατε λάθος λόγω της άγνοιας σας.

Σταματήστε να κάνετε πολιτική με ψευτο συνθήματα και ύφος ψευτόμαγκα που κάνει ζημία,αλλά δεν έχει να πληρώσει ούτε να απολογηθεί.

Ζητήστε να κατανοήσουν ότι τα μέτρα που υπογράψατε και θα εφαρμόσετε,εις βάρος της κοινωνίας και κυρίως των πολλών,είναι μονόδρομος σ´ ένα μεγάλο βαθμό,εξ αιτίας της ανόητης πολιτικής που ασκείσατε αλλά και της τεράστιας άγνοιας για τα θέματα που σας χαρακτηρίζει.

Αποκτήστε επιτέλους,την δέουσα σοβαρότητα και ειλικρίνεια,και προσαρμοστείτε επιτέλους στην σκληρή πραγματικότητα μακριά από ιδεοληψίες,και καταρακομένους μύθους.

Σύντροφοι,

Σε μια Ελλάδα που αναζητά αξιοπρέπεια,υπερηφάνεια,και πραγματική προόδο,οι πολιτικές σας,οδηγούν στην ταπείνωση,τον εξευτελισμό,την καταστροφή και την αφάνεια.

Σύντροφοι,

Καθημερινά όλο και περισσότεροι εξαπατημένοι νεοψηφοφόροι σας,που μετακόμοισαν από άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ,για να στηρίξουν το εμπόριο  “ελπίδας” που τους προσφέρατε και μαζί η αλήθεια είναι και τις δικές τους επιδιώξεις(…) σας παίρνουν σήμερα χαμπάρι.

Τους τσακίζετε και τους ρημάζετε με κάθε απόφαση σας,και τους λέτε ότι έξω βρέχει.

Με όσα τάξατε,είστε ανεδαφικοί.
Με όσα πιστεύετε,είστε φαύλοι.
Με όσα κάνετε,γίνεστε επικύνδινοι.

Θεμιτή (;) και κατανοητή (;) η επιθυμία σας να γαντζωθείτε στην εξουσία,στην χλιδή που προσφέρει,και στην πολυπόθητη για σας ισχύ,αλλά όχι έτσι αδέρφια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook