Ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση από την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων με την πραγματοποίηση εργομετρικών μετρήσεων στους διαιτητές.

Οι αξιολογημένοι ρέφερι των Χανίων υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις στο Τμήμα Μετρήσεων, Παρακολούθησης και Ανάλυσης Αθλητικής Απόδοσης στο Μάλεμε. Οι μετρήσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach) της ΠΑΕ Πλατανιάς και νέου γυμναστή των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Χανίων Λεωνίδα Παπαδάκη.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Οι πρωτοποριακές κινήσεις από την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων συνεχίζονται με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη των διαιτητών.

Στις 6 και 7 Απριλίου, σε κίνηση πρωτοποριακή για τα τοπικά δεδομένα, οι αξιολογημένοι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Χανίων υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις στο Τμήμα Μετρήσεων, Παρακολούθησης και Ανάλυσης Αθλητικής Απόδοσης στο Μάλεμε. 

Οι μετρήσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach) της ΠΑΕ Πλατανιάς και νέου γυμναστή των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Χανίων Λεωνίδα Παπαδάκη.

Σε τέσσερις εβδομάδες, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά τεστ για τους αξιολογημένους διαιτητές, θα γίνουν νέες εργομετρικές μετρήσεις.

Στο Ρέθυμνο για μάθημα Γιαννακάκης, Δεδότσης

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 19:00 τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, Παναγιώτης Γιαννακάκης και Δημοσθένης Δεδότσης, θα βρεθούν έπειτα από έγκριση της ΚΕΔ/ΕΠΟ στο Ρέθυμνο για μάθημα κανονισμών ποδοσφαίρου στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook