Το όνειρο… της Ευρώπης έσβησε στα Γιάννινα για τον Πλατανιά, μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ, αλλά η φετινή πορεία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου της δίνει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα καλύτερο μέλλον.

Ο Πλατανιάς άξιζε κάτι καλύτερο στους “Ζωσιμάδες” αλλά οι γηπεδούχοι τελικά “χαμογέλασαν” με δύο γκολ του Μανιά, στο 23’ και 84’, σε μια αναμέτρηση όπου υπήρξε διακοπή περίπου 30’ λόγω πτώσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε έναν από τους πυλώνες του γηπέδου.

Σε πολύ καλή μέρα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Χανιώτη γκολκίπερ Κώστα Περιστερίδη, που κόντρα στην πρώην ομάδα του είχε αρκετές θετικές επεμβάσεις.

Οι φάσεις του αγώνα

5’ Σέντρα του Κουλιμπαλί, γυριστό σουτ του Μιλούνοβιτς μπλόκαρε ο Περιστερίδης
7’ Μπαλιά του Μουνάφο προς τον Ανγκούλο βγήκε κι έδιωξε ο Περιστερίδης και ο Μουνάφο προσπάθησε να σκοράρει από μακρινή απόσταση με την μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.
12’ Φάουλ του Γιάκου απέκρουσε ο Σωτηρίου.
17’ Κάθετη πάσα του Μουνάφο πλασέ του Μιλούνοβιτς απέκρουσε ο Περιστερίδης, που σταμάτησε και την προσπάθεια του Ανγκούλο.
23’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Τζημόπουλου στην κόντρα για τον Ίλιτς, που μπαίνει στην περιοχή και κάνει το γύρισμα στον Μανιά, που πλασάρει από κοντά για το 1-0.
31’ Σουτ του Ανγκούλο μπλόκαρε ο Περιστερίδης.
37’ Ατομική προσπάθεια του Ντίνα και… πονηρό σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης.
48’ Σουτ του Τσουκαλά ψηλά άουτ.
52’ Κεφαλιά πάσα του Ντίνα εκπληκτικό γυριστό σουτ του Μιλούνοβιτς και εξαιρετική απόκρουση του Περιστερίδη.
60’ Μπαλιά του Μουνάφο στον Ντίνα, που πλασάρει πάνω στον Περιστερίδη.
72’ Μπαλιά του Σελίν ο Ντίνας ξανά σε θέση βολής δεν πλασάρει σωστά και από κόντρα σε παίκτη του ΠΑΣ μπλοκάρει ο Περιστερίδης.
79’ Σουτ του Τσουκαλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σωτηρίου.
84’ Ο Ηλιάδης κλέβει την μπάλα μετά την αδύναμη πάσα του Ανγκούλο στον Μπανανά και φεύγει στην κόντρα για να πασάρει στον Μανιά, που με σουτ εκτός περιοχής κάνει το 2-0.
87’ Δυνατό σουτ του Ντίνα στο οριζόντιο δοκάρι.
88’ Ο Ακόστα περνάει και τον Σωτηρίου αλλά από πλάγια θέση και χωρίς καλή ισορροπία πλασάρει άουτ.
90+2’ Πάσα του Κουλιμπαλί μέσα στην περιοχή στον Ανγκούλο, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Περιστερίδης.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας)-Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς (50′), Λίλα (74′), Μουνάφο (82′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Μπέριος, Γιάκος (62′ Ακόστα), Λίλα, Τσουκαλάς, Μανιάς (88′ Φερφελής), Ίλιτς (80′ Ηλιάδης)

Πλατανιάς (Παναγιώτης Γκουτσίδης*): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (81′ Τσουράκης), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (70′ Ράμος), Ντίνας, Ανγκούλο.

*Λόγω τιμωρίας του Γιώργου Παράσχου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook