Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στο Νεώριο Μόρο γνωστοποίησε ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Χανίων.

Πέμπτη 14 Απριλίου, 8 μμ, Εκδήλωση Παρουσίασης του συγγραφέα Δημήτρη Νόλλα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Χανίων.
Για τα δύο τελευταία μυθιστορήματα του Δημήτρη Νόλλα “Το Ταξίδι στην Ελλάδα” και “Μάρμαρα στη μέση” θα μιλήσουν αντίστοιχα η Αργυρώ Λουλαδάκη, δρ. Νεοελληνικής φιλολογίας-καθηγήτρια και ο Σ. Ν. Φιλιππίδης, ομότιμος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Είσοδος Ελεύθερη.

Παρασκευή 15 Απριλίου, 9 μμ, Παναγιώτης Μάργαρης “Με τη Μαγεία της Κιθάρας”
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας. Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ελεάννα Φινοκαλιώτη.
Τιμές εισιτηρίων:10€ προπώληση, 12€ Γενική είσοδος
Tηλ. Κρατήσεων θέσεων- εισιτηρίων : 6937204013 & 6947900469

Σημεία Προπώλησης:
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, Τέρμα Ακτής Ενώσεως Ενετικό Λιμάνι
Βιβλιοπωλείο Μικρό Καράβι, Δασκαλογιάννη 59
Βιβλιοπωλείο Μυθολογία, Μυλωνογιάννη 31
Music studio la si do, Κριάρη 23

Δευτέρα 18 Απριλίου, 8 μμ, Εγκαίνια της τρίτης ομάδας από τη σειρά εκθέσεων “Εικαστικά Αποτυπώματα” στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο) με έργα των: Αμπελικάκη Αυγής, Αμπελικάκη Κωνσταντίνας, Βολακάκη Ευαγγελίας, Δασκαλάκη Κωστή.
Διάρκεια Έκθεσης 18 – 27 Απριλίου

Είσοδος Ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook