Κανείς δεν είχε υποψιαστεί το σχέδιο του νεαρού, ο οποίος μπήκε στα ΕΛΤΑ του Βόλου και ζήτησε να πληρώσει την κλήση που του έκοψε η Τροχαία.

Ο νεαρός μπήκε την Παρασκευή (08/04) το απόγευμα στα ΕΛΤΑ, πήρε χαρτί προτεραιότητας και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να εξυπηρετηθεί.

Μόλις έφτασε στο γκισέ, παρέδωσε στην υπάλληλο την κλήση που βεβαίωσε εις βάρος του η Τροχαία για παράβαση και δήλωσε ότι θα πληρώσει με… ψιλά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όταν η υπάλληλος είδε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα, σάστισε. «Γιατί ρε φίλε μου το κάνεις αυτό;», φέρεται να ρώτησε με απόγνωση η υπάλληλος. «Τιμωρώ το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το», φαίνεται να της απάντησε ο νεαρός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η υπάλληλος ζήτησε από τον νεαρό να επιστρέψει την επομένη το πρωί όταν και -όπως του εξήγησε- θα υπήρχαν στο κατάστημα περισσότεροι υπάλληλοι ώστε να μπορέσει να γίνει η καταμέτρηση.

Εκείνος όμως αρνήθηκε, καθώς έληγε η προθεσμία των 10 ημερών, διάστημα στο οποίο είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει το μισό χρηματικό ποσό του προστίμου.

Η υπάλληλος, βγήκε από το γκισέ, πήρε τη σακούλα με τα νομίσματα και τα άδειασε πάνω στο τραπέζι που υπάρχει μπροστά από τα ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχισε να τα μετρά ένα – ένα μαζί με το νεαρό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα κατά την καταμέτρηση προέκυψαν διαφορές έτσι χρειάστηκε να κληθούν δύο ακόμη άτομα και όλοι μαζί μετρούσαν μονόλεπτο το μονόλεπτο τα χρήματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 200 ευρώ.

Επί δύο ώρες, τέσσερα άτομα μετρούσαν μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και όλοι μαζί να πιστοποιήσουν ότι δεν υπάρχει χρηματική διαφορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook