Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα στον Γιάννη Αγγέλου, στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο το πρωί, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, μέσα σε φορτισμένο κλίμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, ενώ ενταφιάστηκε στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών. 

Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Δίπλα του ήταν όλοι οι στενοί του συνεργάτες, από τη διακυβέρνηση Καραμανλή, ο πρώην πρωθυπουργός και επιστήθιος φίλος του Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα, ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηγάκης, καθώς και δημοσιογράφος Τάκης Χατζής. 

Ανάμεσα σε αυτούς έδωσαν το παρών ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Νίκος Δένδιας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πάνος Καμμένος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και πολλοί άλλοι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook