Τα εύσημα στους παίκτες του για την αγωνιστική τους παρουσία σε ένα ματς που… στράβωσε δύο φορές αλλά μπόρεσαν να πάρουν έστω τον βαθμό απένειμε ο Θωμάς Γράφας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο «μπράβο» στους ποδοσφαιριστές μου για την αγωνιστική παρουσία που είχαν στο σημερινό παιχνίδι. Να τρως ένα γκολ στο 1ο λεπτό και να μπορέσεις να φέρεις το ματς άμεσα στα ίσα και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τρως ένα γκολ στο τέλος του ματς και πάλι να το γυρίζεις και να έρχεσαι ισοπαλία. Αυτό δείχνει ότι εμείς είχαμε ψυχικά αποθέματα και σθένος, είμαστε μία ομάδα που προσπαθούμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ξέραμε τι θέλαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ποιοτική, που απαρτίζεται από πολύ καλούς, ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και τηρουμένων των αναλογιών δεν θυμάμαι τα Τρίκαλα να μας κάνανε μία οργανωμένη επίθεση. Και τα δύο γκολ είναι από αδράνεια δική μας. Αν εσείς βρείτε στα 90 λεπτά μία οργανωμένη επίθεση, εγώ μπορεί να ήμουνα σε άλλο γήπεδο. Θεωρώ ότι είχαμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις και με τις αποκρούσεις του Χιώτη πάνω στη γραμμή και την άλλη στο “Γ” να πάρουμε και το ματς, αλλά όμως δεν είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτό που πήραμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, όπως είναι τα Τρίκαλα. Θεωρώ ότι για άλλο ένα παιχνίδι τακτικά ήμασταν άριστοι. Πολλές φορές ακούω «ξέρεις αυτή η ομάδα κάνει άμυνα και αυτή η ομάδα κάνει επίθεση» ή «παίζουν έτσι και παίζουν αλλιώς». Σήμερα εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, εμείς που για κάποιους δεν κάνουμε επίθεση. Άρα λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι ένα πράγμα λογική και τίποτα άλλο. Όταν πηγαίνεις στην τύχη και στο ό,τι να ‘ναι έχεις πρόβλημα. Θέλω για άλλη μία φορά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Η συνέχεια για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολη, μέσα σε δύο εβδομάδες δίνουμε συνεχόμενα και δύσκολα ματς και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα, όπως προείπα, απέναντι στα Τρίκαλα. Να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλω να ευχηθώ στον συνάδελφο ό,τι καλύτερο, στην ομάδα των Τρικάλων το ίδιο και να υλοποιήσει τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την αρχή της σεζόν παρά μόνο η άνοδος στη Super League».

Για τη διαιτησία και το γεγονός ότι και ο ΑΟΧ πρέπει να έχει παράπονα: «Ε, βέβαια. Αλλά αν ανατρέξετε στο παρελθόν, ναι μπορεί να διαμαρτύρεται ο ΑΟΧ, δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ποτέ, δεν είναι δική μου δουλειά»

Για το αν ήταν πέναλτι των Τρικάλων, μιας και έγινε η φάση κοντά στον πάγκο του ΑΟΧ: «Μπορεί να είναι πέναλτι, αλλά υπάρχει άλλο ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε εμάς στον Γκέσιο».

Για την ψυχρολουσία που δέχθηκε ο ΑΟΧ με το γκολ στο 1’ και την αντίδρασή του κόντρα σε μία ομάδα όπως τα Τρίκαλα, που ήταν θεωρητικά φαβορί της αναμέτρησης: «Όπως προείπα, κατά την άποψη μου το είχα πει και στον πρώτο γύρο και από το ξεκίνημα της σεζόν, τα Τρίκαλα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ως προς την ψυχρολουσία όταν ξεκίνησα τη συνέντευξη είπα ότι πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί όταν απέναντι σε μία τέτοια ομάδα στο πρώτο λεπτό βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο και η κρισιμότητα του ματς είναι τέτοια και καταφέρνεις να το γυρίσεις δύο φορές μόνο μεγάλα ψυχικά αποθέματα μπορείς να έχεις».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η συνέχεια είναι σκυμμένα κεφάλια… Βλέπετε ότι το πρωτάθλημα είναι μία συνεχόμενη πίεση, μία συνεχόμενη μάχη και εμείς πρέπει από τη δύσκολη αυτή συνέχεια να περάσουμε αλώβητοι και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για το τι έγινε με τον Μπριλάκη στη φάση του 1-2: «Θέλω να πω επειδή είχαμε ξανασυνεργαστεί μέχρι και την 13η αγωνιστική θα δείτε ότι εγώ κάνω παρατήρηση στο οποιοδήποτε λάθος ή φωνάζω μπράβο σε ό,τι είναι θετικό. Έκανα παρατήρηση και στον Χάρη και σε άλλα παιδιά που έκαναν λάθος. Δεν έχει να κάνει κάτι με τη συγκεκριμένη φάση. Εκεί νομίζω υπάρχει φάουλ στον Μπριλάκη και γι’ αυτό ο Μπριλάκης σταματάει και ζητάει φάουλ, ενώ δεν έπρεπε, έπρεπε να συνεχίσει τη φάση. Νομίζω ότι είναι ένα λάθος που μπορεί να συμβεί και είναι ανθρώπινο γιατί μπορεί να συμβεί σε άλλο σημείο του γηπέδου και να μην είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook