Κάνοντας αναφορά στο περιστατικό που έγινε με τις ύβρεις του κόσμου προς τον Μπριλάκη ο Τάσος Παγώνης τόνισε ότι πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι για να σωθεί η ομάδα.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΟΧ και από τα πιο αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων, λόγω της παρουσίας του στην ομάδα εδώ και τρία χρόνια, ζήτησε από τον κόσμο να μην τα… βάζει με τους συμπαίκτες του αλλά να στηρίξει ακόμα περισσότερο τώρα στα δύσκολα την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που κατά την προσωπική μου άποψη μαζί με την Κέρκυρα είναι οι καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία, ειδικά μεσοεπιθετικά έχει πάρα πολλές λύσεις. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και παρά την ψυχρολουσία με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Μπορεί τα Τρίκαλα να είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά τις κλασσικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς και με τον Τσούτση στο πρώτο ημίχρονο και με τα συνεχόμενα στημένα που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Και μόνο το ότι καταφέρνεις και ισοφαρίζεις δύο φορές κόντρα σε έναν τόσο καλό αντίπαλο δείχνει τι ψυχή και τι καρδιά και θέληση είχαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να πω άλλα δύο πράγματα. Το πρώτο αφορά τα Τρίκαλα, που είμαι χαρούμενος γιατί κάποια παιδιά το καλοκαίρι, ξέρει καλά ο Γρηγόρης (σ.σ. δημοσιογράφος των Τρικάλων), βοηθήσαμε μία πόλη ώστε να αποκτήσει υγεία και να είναι πολύ καλά διοικητικά πλέον. Και το δεύτερο, θέλω να αναφερθώ όσο μου επιτρέπετε στον δικό μας κόσμο, στους φιλάθλους της ομάδας, ότι δεν πρέπει να τα βάζουν με τους παίκτες τους δικούς μας, πρέπει να στηρίζουν την ομάδα. Όταν είσαι μία ομάδα και οι οπαδοί αποτελούμε όλοι μία οικογένεια. Θα πρέπει στα δύσκολα η οικογένεια να είναι ακόμα πιο ενωμένη. Κι όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα, το να σωθεί η ομάδα, κάτι το οποίο δεν θέλει κανείς να το σκέφτεται και δεν το σκεφτόμασταν καθόλου στην αρχή της χρονιάς πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, γιατί δεν έχουμε μείνει και πολλοί. Πρέπει να καταλάβουν όλοι να πορευτούμε όσο το δυνατόν πιο ενωμένοι. Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, δουλεύουμε καθημερινά και εύχομαι το καλύτερο και για εμάς και για την ομάδα των Τρικάλων, να πετύχει τους στόχους της».

Το σχόλιό του για την αγωνιστική παρακμή που δείχνει η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια: «Είμαι τρίτο χρόνο στην ομάδα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια σαφώς η πορεία ήταν καλύτερη. Την πρώτη χρονιά ήταν η καλύτερη πορεία στην ιστορία της ομάδας, σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της. Ήμασταν ένα βήμα από την Α’ Εθνική. Παρ’ όλα αυτά συμβαίνουν και αυτά τα πράγματα. Δεν υπογράφει κανείς στην αρχή της χρονιάς ότι θα κάνεις πρωταθλητισμό ή ότι θα πας για άνοδο. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν σε επαγγελματικές κατηγορίες, δηλαδή στη Β’ Εθνική πολλά χρόνια συνεχόμενα. Είναι τρίτο χρόνο που είναι τώρα. Πρέπει τώρα όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα, ώστε να συνεχίσει να υφίσταται και να έχουμε από τις άλλες χρονιές μία πολύ καλύτερη πορεία και βήμα-βήμα να κάνει η ομάδα ό,τι περισσότερο μπορεί. Τώρα στα δύσκολα όμως θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και όχι αυτό που έγινε σήμερα και έχει ενοχλήσει όλη την ομάδα».

ΑΠΟΜΑΝΓΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook