Εκλογές για νέο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Τρίτης (12/04).

Η Γενική Συνέλευση προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 17:00, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 19 Απριλίου, ενώ για τα μέλη του Συνδέσμου από το Ρέθυμνο η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα (22 Απριλίου δηλαδή) στο Ρέθυμνο, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, στο Δημοτικό γήπεδο Σοχώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. στη συνεδρίαση στις 12 Απριλίου 2016 και σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού του Συνδέσμου μας προχωρούμε σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μεχρι και την Τρίτη 19 Απριλίου και θα κατατεθούν εγγράφως στον γραμματέα του Συνδέσμου.

Για τους συναδέλφους του Ρεθύμνου η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Ρέθυμνο 10:00 – 14:00 στο γραφείο διαιτητών στο δημοτικό γήπεδο Σοχώρας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας

Πηγουνάκης Μανόλης    Ανθούσης Δημήτριος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook