Στα άμεσα σχέδια του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων είναι η μεταφορά της αφετηρίας των λεωφορείων που σήμερα είναι μπροστά στην Εθνική τράπεζα απέναντι από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς,, στην πλατεία Μαρκοπούλου, δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.
Το γεγονός αυτό προέκυψε στην διάρκεια  συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ, αντιπροσωπείας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χανίων και αντιπροσώπου της Ένωσης Γονέων Δήμου Χανίων.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της άφιξης και αναχώρησης των μαθητών από το Δημοτικό Διαμέρισμα του Βαμβακόπουλου στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων καθώς όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων «στην παρούσα κατάσταση οι μαθητές μεταφέρονται μέχρι την αφετηρία των λεωφορείων έξω από την Εθνική Τράπεζα  και στην συνέχεια τα παιδιά πρέπει να διασχίσουν το κέντρο των Χανίων σε ώρα αιχμής, με το φόβο ατυχήματος.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι στα άμεσα σχέδια του Αστικού ΚΤΕΛ είναι μεταφορά της αφετηρίας των λεωφορείων του, στην Πλατεία Μαρκοπούλου έξω από το 1ο Γυμνάσιο, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα η άφιξη και η αναχώρηση των μαθητών να γίνεται στην πόρτα του σχολείου τους. 

Θέλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε στο πρόσωπο του προέδρου κ Γιάννη Καρτάκη το Αστικό ΚΤΕΛ για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας για συνάντηση, την κατανόησή και την προθυμία του για επίλυση του θέματος και ελπίζουμε στην γρήγορη υλοποίηση του σχεδίου για αλλαγή της αφετηρίας των λεωφορείων.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook