Ως αχάριστους και αγνώμονες χαρακτήρισε τους ανθρώπους του Πλατανιά ο Λάμπρος Μαλτέζος σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία υπήρχε «άδειασμα» προς τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων.

Ο πρώην, πια, παράγοντας των «ερυθρολεύκων» μίλησε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 και στον Μάκη Καρτσωνάκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από την χανιώτικη ομάδα:

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος και δεν μπορώ να την καταλάβω την ανακοίνωση της ομάδας, γιατί πριν την ραδιοφωνική εκπομπή της Δευτέρας που βγήκα είχα επικοινωνία με τον πρόεδρο και μου έδωσε το «ΟΚ» για να βγω να «κλείσω» το θέμα και να πω ότι δεν υπάρχει Μποχώνης για τον Πλατανιά. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι πείραξε και τι δεν πείραξε, αλλά εγώ το θεωρώ μεγάλη αχαριστία προς το πρόσωπό μου και αγνωμοσύνη αν και στην ζωή θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα. Θα βγάλω μία ανακοίνωση αλλά όχι τώρα γιατί δεν θέλω να ενεργώ εν βρασμώ ψυχής. Ένα είναι σίγουρο, ότι το κεφάλαιο Πλατανιάς για εμένα έχει κλείσει. Θα πω στον όποιο προφέσορα ότι αδειάσανε έναν άνθρωπο, που δυο καλοκαίρια τώρα δεν έκανε ένα μπάνιο για να μπορέσει η ομάδα να γίνει ΠΑΕ, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και άλλα πράγματα που ο πολύς κόσμος δεν τα ξέρει. Είμαι πολύ συγχυσμένος με αυτήν την κατάσταση και εκείνο που με έχει πληγώσει αφάνταστα είναι ότι δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει τι ανακοίνωση είναι αυτή; Για ποιον μιλάμε έτσι; Έναν άνθρωπο που αφιερώνει τόσες ώρες στην ομάδα και μαζί με τον Γιάννη Τρούλη και τον Δημήτρη Μαθιουλάκη… χτίσαμε την ομάδα, γραφειοκρατικά, με ΕΠΟ, ΕΠΑΕ κ.α. Έχω δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδας και από ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, που μείνανε έκθαμβοι οι άνθρωποι και με ρωτούσαν τι συνέβη. Αισθάνομαι ότι έφυγε το χαλί κάτω από τα πόδια μου. Το θεωρώ αγνωμοσύνη. Έβαλα ένα μεγάλο Χ από την Πέμπτη το βράδυ και όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας». 

Ο Λάμπρος Μαλτέζος συνέχισε λέγοντας: «Ένας εκπρόσωπος τύπου σε μία ομάδα είναι υποχρεωμένος αν κάποιοι κάνουνε λάθη να βγει να τα… μπαλώνει. Αυτό δεν το εκτίμησε κανένας και καμιά φορά πληρώνει το μάρμαρο κάποιος που δεν έχει καμία ευθύνη. Γενικά αυτήν την περίοδο λείπω από τα τέλη Μαΐου μέχρι τώρα στην Άρτα για προσωπικό ζήτημα και δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει με παίκτες, προσεγγίσεις κ.α. Καμιά φορά όμως κάποιοι άνδρες θα πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πραξεών τους. Όποιος δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για εμένα είναι πολύ… κοντός. Με τον πρόεδρο μίλησα την Πέμπτη το βράδυ και του είπα Στέλιο (σ.σ. Βαρουξάκη) δεν το περίμενα αυτό και έστειλα και ένα μήνυμα στον Δημήτρη Μαθιουλάκη που του είπα ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνατε. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή πλέον, ποδοσφαιρικά εννοώ γιατί σε προσωπικά δεν έχω κάτι με τα παιδιά. Αλλά ποδοσφαιρικά δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την ομάδα αυτή πλέον. Τόσο πολύ πικράθηκα γιατί δεν ξέρετε τι έχει γίνει σε αυτήν την ομάδα.  Εγώ στάθηκα στο ύψος μου, προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για αυτήν την ομάδα. Ήμουν ίσως ο 4ος-5ος στην ιεραρχία όσον αφορά την οικονομική στήριξη της ομάδας, δεν θα αναφερθώ στο πακέτο των χορηγιών που έφερα γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Δεν αντιλαμβάνομαι την ανακοίνωση. Θα ήθελα να βγάλουνε από το σάιτ της ομάδας το ότι είμαι υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων γιατί ίσως κάποιοι δεν το ήξεραν και έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση».

Στην συνέχεια διέψευσε ότι έχει επαφές για να ασχοληθεί με τον ΑΟΧ και είπε ότι θα βρει ανοικτές πόρτες για να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.  

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook