Τα σοβαρά εργασιακά θέματα της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων, συζητήθηκαν χθες, ημέρα Τετάρτη (13/4) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας, υπό τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Πετρόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βαρδάκης Σωκράτης, Συντονιστής της Επιτροπής παρακολούθησης και ελέγχο του Κυβερνητικού έργου στον τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Συντονιστής της Επιτροπής παρακολούθησης και ελέγχο του Κυβερνητικού έργου στον Τομέα Ανάπτυξης και αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Τοκούζη και τον Ταμεία του Δ.Σ., κ. Ζαρκάδα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Τέθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα σχετικά με τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες του κλάδου ενοικιαζόμενων δωματίων και αναζητήθηκαν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με ευθύνη των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκαν προτάσεις για επίλυση των παραπάνω θεμάτων και από πλευράς Υφυπουργού, δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν όλες, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook