Διαφορετικό… χρώμα είχε η προπόνηση της Πέμπτης (14/04) για τον Πλατανιά, αφού το Μάλεμε επισκέφτηκαν μαθητές του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Με την “συμμετοχή” μαθητών από το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Μάλεμε.

Τα νέα… αποκτήματα του Πλατανιά, τα υποδέχτηκε ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα παιδιά στο προπονητικό κέντρο, τους μίλησε για την σημασία και την αξία του αθλητισμού στην καθημερινή τους ζωή και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις τους.

Οι μαθητές του Κέντρου, είχαν την ευκαιρία να παίξουν για λίγη ώρα με τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τους χάρισε εκ μέρους όλων υπογεγραμμένες φανέλες του Πλατανιά και τους έδωσε συμβουλές για την διατήρηση της καλής υγείας μέσω του αθλητισμού και της σωστής διατροφής.

Από την πλευρά του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, η διευθύντρια κ.Μαρτσάκη ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την φιλοξενία στο Μάλεμε. Τέλος η ΠΑΕ Πλατανιάς μοίρασε στους μαθητές του Κέντρου, εισιτήρια για το κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στην προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 17/4/16, 19.00), συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση του εβδομαδιαίου οικογενειακού διπλού, με τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο, να ζητά από τους παίκτες συνεχή εγρήγορση και ένταση.

Ο Ανγκούλο πήρε μέρος στο πρώτο σκέλος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό, ενώ Σελίν και Μουνάφο προπονήθηκαν κανονικά.

Μενδρινός και Αποστολόπουλος συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook