Η έκφαση “άστραψε και βρόντηξε” είναι λίγη – Σκληρή απάντηση του Δημοσιογράφου για την επίθεση που δέχτηκε από τον Αν. Υπουργό Υγείας

Οργισμένη απάντηση έδωσε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Αν. Υπουργό Υγείας Πάυλο Πολάκη

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook πριν 3 ημέρες όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με ειρωνεία προς τον Ν. Χατζηνικολάου, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ότι στήνει ρεπορτάζ. 

Η αντίδραση σήμερα το πρωί του γνωστού Δημοσιογράφου ήταν εκρηκτική, μετά από ερώτηση ακροατή, που του ζήτησε να σχολιάσει την επίθεση Πολάκη στο πρόσωπο του. 

Ο Ν. Χατζηνικολάου στην απάντηση του αναφέρθηκε με σκληρά λόγια, λέγοντας:

«Με καθυβρίζει δεξιά και αριστερά. Η απάντηση μου είναι απλή, δεν πρόκειται να ασχοληθώ, δεν θέλω να του κλέψω από τον πολύτιμο χρόνο του. θέλω να έχει χρόνο να μαζέψει τα μεγάλα χάλια στον τομέα του».

Ο δημοσιογράφος, η εφημερίδα του οποίου δημοσίευσε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Βρίζεται με τους δημοσιογράφους… έμαθα ότι επιτέθηκε και στον Γιώργο Αυτιά. Λέει γελοιότητες». Μάλιστα απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Πολάκη ότι εργάζεται για την αριστερή παρένθεση σχολίασε σχετικά: «Εσύ εργάζεσαι για την αριστερή παρένθεση. Δημιουργώντας μαύρο χάλι στην υγεία θα κάνεις την κυβέρνηση παρένθεση. Δεν το καταλαβαίνεις;»

«Βρίζει ρεπόρτερ και διευθυντές εφημερίδων. Τέτοιο καβάλημα καλαμιού; Αναισθησία; Αλαζονεία. Κανείς δεν έδειξε τέτοια αλαζονεία» υπογράμμισε και διερωτήθηκε: «Μόνο όσοι σας γλείφουν είναι καλοί;». «Όλος ο κόσμος φοβάται να πλησιάσει δημόσιο νοσοκομείο. Άσε τις εξυπνάδες σε εμάς. Αλλού οι απειλές και οι εξυπνάδες», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ηχητικό:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook