Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι αιτήσεις των επικουρικών ιατρών θα υποβάλλονται εφ εξής στην Υγειονομική Περιφέρεια που επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι να υπηρετήσουν.

Όσοι ιατροί έχουν ηδη υποβάλλει αίτηση για επικουρικό στο Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς, καλούνται να προσκομίσουν εκ νέου τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε μια Υγειονομική Περιφέρεια επιλογής τους και σε δύο νομούς αυτής.

Στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, λόγω της μεταστέγασης της υπηρεσίας στο κτίριο του ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Ηρακλείου, στο  3ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών, στον Εσταυρωμένο (3ος όροφος), αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 δεν θα είναι εφικτή η κατάθεση και παραλαβή των αιτήσεων και η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων.

Οι αιτήσεις των ιατρών για επικουρικό προσωπικό μπορούν να υποβάλλονται κανονικά από την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης στον 3ο όροφο, στη νέα Διεύθυνση της υπηρεσίας, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ ΜΥ Ηρακλείου στην περιοχή του Εσταυρωμένου.